EcoMoto 930×122

colindatori

DE SĂRBĂTORI, BANI PENTRU PENSIONARII SĂRACI DIN ARGEȘ

Consiliul Judeţean Argeş, împreună cu instituţiile subordonate, organizează anual o serie de activităţi cultural-artistice tradiţionale cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Adio! Acest tip de pensie DISPARE!

De asemenea, numeroase formaţii artistice, coruri şi grupuri de copii prezintă colinde specifice diferitelor zone ale Argeșului, atât la sediul Consiliului Judeţean, cât şi la instituţiile subordonate şi la centrele de asistenţă socială. La finalul spectacolelor şi colindelor susţinute, participanţilor li se oferă cadouri. Pentru anul în curs Consiliul Judeţean îşi propune să aloce 17.500 de lei pentru 500 de cadouri care să le fie acordate grupurilor de colindători.

În plus, Consiliul va acorda şi un sprijin financiar pentru pensionarii cu pensii mici. Este vorba de cel mult 2.500 de pensionari, care vor beneficia de un sprijin total de 60.000 de lei. Cel mai probabil, pentru pensionari se vor da, ca și în anii anteriori, tot pachete cu alimente. Listele cu beneficiari vor fi întocmite de către asociaţiile pensionarilor.

Citiți și: Obligatoriu pentru pensionari: Au la dispoziție șase luni

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90