930 x122 grota rece

csibi-istvan

Csibi Istvan a plecat pe jos de la Penitenciarul Colibasi

Omul de afaceri Csibi Istvan a plecat pe jos de la Penitenciarul Colibaşi, de unde a fost eliberat joi seară, refuzând să urce în autoturismul cu care îl aşteptau doi apropiaţi, un bărbat şi o femeie.

După ce a ieşit pe poarta penitenciarului, Csibi Istvan a refuzat să facă declaraţii şi, după ce le-a adresat jurnaliştilor o scurtă frază în limba maghiară, a plecat pe jos, fiind urmat la scurt timp de autoturismul care îl aşteptase. Cei doi ocupanţi ai maşinii au încercat în zadar să îl convingă să urce, continuând să meargă pe lângă el pe şoseaua care leagă oraşul Mioveni de Piteşti.

Csibi Istvan, arestat preventiv pentru infracţiuni de natură economică, a fost eliberat joi seară din Penitenciarul Colibaşi, în urma unei decizii a Curţii de Apel Piteşti care a admis înlocuirea arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara.

Judecătorii de la Curtea de Apel Piteşti au respins recursul formulat de procurori faţă de decizia Tribunalului Argeş din data de 9 septembrie de a admite înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura de a nu părăsi ţara.
Conform deciziei Tribunalului Argeş, Csibi Istvan va avea o serie de obligaţii, printre care să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie de domiciliu, desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de acesta sau ori de câte ori este chemat, să nu schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Totodată, el este obligat să nu se apropie de ceilalţi inculpaţi, martori sau alte părţi din dosar şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l-au trimis în judecată, în martie 2008, pe omul de afaceri Csibi Istvan, acuzat de săvârşirea unor infracţiuni de natură economică.
Sursa: agerpres.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3