Donaris 930 x 122

CERSITUL

Cum au ajuns oamenii strazii din Pitesti sa fie imbracati la costum

Oamenii străzii din Piteşti au primit zeci de costume de la angajaţii unui hotel din Bucureşti. Voluntarii unei fundaţii au luat costumele, le-au călcat şi apoi le-au donat oamenilor străzii.

Acţiunea voluntarilor de a-i îmbrăca pe oamenii străzii face parte dintr-un proiect amplu.

„Proiectul nostru începe să prindă consistenţă, aducem de mâncare în fiecare zi oamenilor străzii, avem două puncte în care dăm de mâncare acestor oameni defavorizaţi. Prinde consistenţă pentru că aceştia au fost şi consiliaţi. De data asta au fost şi îmbrăcaţi şi vineri 16 noiembrie vom merge să le găsim câte un loc de muncă”, a declarat Decebal Floricică, reprezentant DGASPC Argeş.

Dacă unii s-au bucurat nespus de haina curată, alţii au refuzat ajutorul. Voluntarii fundaţiei speră că acum, îmbrăcaţi cât de cât prezentabil, oamenii străzii să se şi prezinte la bursa locurilor de muncă organizată vineri în Piteşti.

Sursa: RTV

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90