New Profesional Consult 930 x 122

cursuri_ajofm

Cursuri la Departamentul de Formare Profesionala OPJ Arges

Oficiul Patronal Judetean Arges al Confederatiei Patronale din Industrie, Servicii si Comert (CPISC) anunta lansarea Departamentului de Formare Profesionala OPJ Arges.

Acesta va fi inaugurat prin organizarea cursului acreditat CNFPA „Formare de Formatori” (COR 241205), in perioada 26-30 septembrie, la Alcadibo Center Pitesti.

Cursul va fi sustinut de trainerul autorizat CNFPA in formare profesionala pentru adulti, Catalin Chirilescu, intr-un mod interactiv si antrenant pentru participanti.

Cursul de adreseaza profesionistilor care lucreaza cu oamenii, conduc sedinte, modereaza discutii, activeaza in domeniul educatiei formale sau non-formale, in companii private sau in mediul ONG, in mediul academic,

care dezvolta activitati de training, prezentari de produse, work-shop-uri sau pur si simplu sunt interesati de propria dezvoltare.

Taxa de participare include toate costurile privind suportul de curs, pauzele de cafea, taxele de evaluare si certificare CNFPA. Vizitati site-ul www.opjag-cpisc.ro si sa completati formularul de inscriere pana pe 20 septembrie.

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3