New Profesional Consult 930 x 122

calorifer

Datoriile asociatiilor din Prundu

Cinci asociatii din zonele Prundu – Tudor Vladimirescu au impreuna datorii la termoficare de peste 6.500 de lei. Acestea risca sa fie debransate pentru neplata restantelor, dar si sa fie executate silit din acelasi motiv.

 

SC Termo Calor Confort SA Pitesti are de recuperat suma de 6.500 de lei de la cinci asociatii de proprietari din zona Prundu care nu si-au achitat facturile la caldura si apa calda.

 La una dintre aceste asociatii s-a luat deja decizia sistarii furnizarii utilitatilor. Este vorba de Asociatia de Proprietari Alfa de pe Fratii Golesti, pentru o suma de 2.866 de lei.

In alte doua situatii au fost emise preavize de sistare a furnizarii agentului termic, respectiv la Asociatiile Apartamentul de la blocul B27a, pentru o datorie de 1.300 de lei, Rares de la blocul P21 din Prundu (doar 430 de lei datorie!) si Neagota de la blocul B5c de pe Bulevardul Petrochimistilor (aproape 1.000 de lei datorie).

In fine, datoriile Asociatiei Steaua Norocoasa de la blocul P13 din Tudor Vladimirescu se ridica la suma de 923 de lei, reprezentantii acesteia fiind convocati la discutii pentru a se grabi plata facturilor restante.

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90