930 x122 grota rece

    debransare

    Datoriile ii lasa fara agent termic

    10 asociatii cu datorii in Gavana risca sa ramana fara apa calda si caldura. Alte 3 asociatii cu datorii deja se afla in situatia de a nu mai primi agent termic de la SC Termo Calor Confort SA.

    SC Termo Calor Confort SA Pitesti a facut o evaluare a datoriilor pe care le au asociatiile de proprietari din oras la plata facturilor pentru energia termica, incepand deja sa transmita catre rau-platnici preavize de oprire a furnizarii agentului termic.

    In ceea ce priveste zonele Gavana si Nord, acolo unde a si avut loc ultima intalnire a autoritatilor locale cu reprezentantii asociatiilor, 13 asociatii au datorii cuprinse intre 300 de lei si 16.204 lei.

    Trei asociatii deja sunt debransate din cauza datoriilor, fiind vorba de Apulum de la blocul 33 din Gavana, Balada de la blocul C15 din Gavana si Nicolae Balcescu de pe strada cu acelasi nume (blocul S5). Datoriile pentru care a fost sistata apa calda la aceste asociatii se cifreaza intre 3.800 de lei si 8.600 de lei.

    Cele mai mari datorii le are, totusi, asociatia Paltinului de la blocul B21 din Gavana (16.204 lei), urmata fiind de Asociatia Granitul de la blocul F1, tot din Gavana (13.216 lei).

    10 asociatii au primit preaviz de debransare de la utilitati pentru neplata facturilor, cea mai mica datorie avand-o asociatia de la blocurile Q1 si Q3 din Gavana (doar 300 de lei).

     

     

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90