930×122 CAPRA 5

faina

De unde se ridica ajutoarele de la UE

Primaria Pitesti a stabilit detaliile referitoare la actiunea de distribuire de produse alimentare din fonduri europene pentru persoanele nevoiase din oras. In total, 11.572 de pitesteni vor primi ajutoare constand in faina, malai, paste fainoase, biscuiti, zahar si lapte praf (in total, 32,5 kilograme de alimente pentur fiecare pitestean).

Centrele de distributie sunt urmatoarele:
# Piata Ceair – pentru beneficiarii cu domiciliul in Calea Bucuresti, Calea Campulung, Centru, Popa Sapca, Negru Voda – 1.937 de persoane
# Clubul Pensionarilor Gavana – pentru beneficiarii din Gavana I, II, III si din Negru Voda – 2.697 de persoane
# Clubul Pensionarilor Trivale – pentru beneficiarii din Trivale si din Marasesti – 1.727 de persoane
# Piata Prundu – pentru beneficiarii din Prundu, Prundu Mic, Bananai, Tudor Vladimirescu, Craiovei, Traian, Banat, Exercitiu, Turcesti, Razboieni – 4.816 persoane

Persoanele care nu se regasesc pe listele primite de la Uniunea Europeana, dar se regasesc intr-una din categoriile beneficiarilor (someri, pensionari cu sub 400 de lei pe luna venit, persoana cu handicap) vor fi trecute pe o lista speciala cu conditia prezentarii si depunerii in copie a cuponului de pensie, carnetului de somaj sau a certificatului de incadrare in grad de handicap.

Listele suplimentare se vor intocmi numai la centrul din piata Prundu. Persoanele care au numai viza de flotant la Pitesti trebuie sa se adreseze localitatilor de domiciliu.

Activitatea de distribuire a ajutoarelor la cele 4 centre se va desfasura dupa urmatorul program:
Luni – marti – intre orele 8,30 – 16,30
Miercuri – nu se distribuie alimente
Joi – intre orele 8,30 – 18,00
Vineri – intre orele 8,30 – 14,00.

Actiunea de distribuire a ajutoarelor va fi derulata pana la epuizarea stocurilor, deci pana cand toti beneficiarii vor primi alimentele. Beneficiarii trebuie sa isi asigure mijloace de transport pentru alimentele pe care le vor primi.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3