New Profesional Consult 930 x 122

mascati_descindere

Descinderi in Pitesti la contrabandisti de arme si falsificatori de carduri

Ofiţeri din cadrul structurilor BCCO Craiova, Piteşti şi Dolj, împreună cu mascaţii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă au facut descinderi joi dimineata in 53 de locuinţe din Piteşti, Craiova şi Bacău ale unor persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu arme de foc letale şi în clonarea de carduri bancare.

Mascaţii au făcut două percheziţii în Piteşti, 47 în municipiul Craiova şi patru în Bacău.

Liderii grupării au fost identificaţi ca fiind Nicolae Dirivan Dumitru, Parnică Viorel, Parnică Ion, zis „Wilifort”, Miclescu Stazian zis „Stazică”, Poenaru Altafin, Gheorghiev Chiril Olegov, cetatean bulgar şi Poenaru Gabi Alin zis „Patrian”.

Gruparea introducea illegal în ţară arme pe care le vindea ulterior unor interlopi din Craiova, în scopul utilizării acestora în conflictele din stradă şi altercaţiile dintre grupările interlope.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90