930×122 CAPRA 5

miting

DEZOLANT! LUME PUȚINĂ LA MITINGUL DIN PIAȚA „MILEA”!

Piteștenii nu au vocația protestului – este concluzia pe care o tragem după mitingul desfășurat astăzi în Piața „Vasile Milea”.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Deși revendicările sunt de interes pentru Pitești și în ciuda vremii excelente (soare și 13 grade Celsius), la miting au participat maxim 100 de persoane. Asta în condițiile în care organizatorii, comunitatea „Vrem Piteștiul înapoi”, mizau pe o prezență de 500 de oameni. La protestul care a avut loc între orele 12 și 13 au venit și polițistul Dănuț Dinu și soția acestuia (foto 4), precum și președintele PNȚ-CD Argeș, consilierul municipal Gheorghe Dinescu, și liderul Forței Civice Argeș, Valentin Șuvar.

Amintim ce au spus organizatorii despre caracterul protestului, înainte de desfășurarea lui: „Un miting împotriva corupției sistematice care a năpădit întregul spectru politic actual. Un protest împotriva ipocriziei, nesimțirii și lipsei de scrupule a politicienilor mioritici. Un protest împotriva trădării calificate de care se fac vinovați conducătorii. Un protest pentru viitorul nostru”. O parte dintre revendicări sunt generale, iar o alta se referă la probleme care țin exclusiv de Pitești. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3