Donaris 930 x 122

copii8

Din scamatoriile lui Boc: copil bogat, copil sarac

Alocatia copiilor, in functie de veniturile familiei? Tot ce este posibil, avand in vedere ultimele discutii de la nivel central privind reducerea cheltuielilor cu cresterea copiilor…

Un proiect de lege aflat pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, cu propunere de adoptare, prevede ca alocatia pentru copii sa fie stabilita ca procent din salariul mediu brut pe economie, in functie de venitul lunar al familiei.

Potrivit propunerii legislative, cuantumul alocatiei de stat pentru copii se stabileste diferentiat in functie de venitul mediu pe membru de familie. Pentru copiii care provin din familiile cu un venit mediu pe membru mai mic decat salariul minim brut pe tara garantat in plata in vigoare, cuantumul alocatiei de stat pentru copii ar urma sa fie egal cu 10% din salariul mediu brut.

Pentru copiii care provin din familii cu un venit mediu pe membru cuprins intre salariul minim brut pe tara si salariul mediu brut, cuantumul alocatiei de stat pentru copii ar fi egal cu 3% din salariul mediu brut.

In fine, pentru copiii din familii cu venit mai mare decat venitul mediu, cuantumul alocatiei de stat ar fi de 1% din salariul mediu brut. Ramane de vazut daca proiectul va fi adoptat sau nu de Camera Deputatilor, cea care are si rol decizional in acest caz.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90