NOR CURIER 930X122

eleva

ELEVĂ LA ,,ZINCA’’, ACTRIŢĂ ŞI VOLUNTAR

Nicoleta Denisa Pătru este încă una dintre tinerele talentate din judeţul Argeş. Are 15 ani, locuieşte în Piteşti şi studiază la C.N ,,Zinca Golescu’’.  Este actriţă în trupa de teatru ,,Ad hoc” şi membră a Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş.

Citiți și: Breaking. Ce s-a întâmplat cu Ștefania, fata de 13 ani din Pitești

Teatrul a învăţat-o să înţeleagă mult mai bine oamenii

,,În urmă cu un an am avut şansa de a mă înscrie într-o trupă de teatru şi nu am ratat-o. Nu regret absolut deloc. Îmi amintesc şi acum prima mea apariţie pe scenă în faţa unui public numeros. Eram cât se poate de emoţionată, nu pentru că mă priveau atât de mulţi oameni, ci pentru că cele mai importante persoane din viaţa mea, familia, se aflau în sală.

Citiți și: Pitești. Elevă de la „Brătianu”, umilită de o angajată DM din Centru!

Datorită acestei pasiuni am învăţat să înţeleg oamenii. A avea un rol într-o scenetă înseamnă a te identifica cu personajul respectiv, a învăţa să gândeşti ca el. Astfel, am învăţat cum să înţeleg mai bine oamenii din jurul meu, cum să mă transpun în locul lor.

De-a lungul timpului am avut ocazia de a participa cu trupa Ad hoc la o mulţime de concursuri. Printre premiile obţinute de numără: locul I la Festivalul Scena Talentelor-Vâlcea, locul I la Festivalul Zâmbet de Copil-Braşov, premiul special în cadrul Festivalului Internaţional Grigore Vasiliu Birlic-Fălticeni şi premiul II în cadrul Festivalului Ludicus care a avut loc recent în Mioveni. Pe lângă acestea, am obţinut multe premii de interpretare şi regie.’’, povesteşte Nicoleta.

Datorită voluntariatului a învăţat cât de importantă este munca în echipă

,,Pe lângă actorie mai fac şi voluntariat în cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor, o organizaţie condusă de elevi pentru elevi. Acesta este formată din adunarea generală din care fac parte toţi preşedinţii consiliilor elevilor din judetul Argeş, biroul executiv, departamentele şi birou de presă. Eu am fost director de departament şi mai târziu secretar. În cadrul consiliului organizăm numeroase proiecte.

Voluntariatul făcut la Consiliul Judeţean al Elevilor m-a învăţat partea organizatorică a evenimentelor, m-a învăţat că nu baţi pur şi simplu din palme şi ai făcut un eveniment. Acolo am înţeles cât de importantă este munca în echipă. Faptul că fac parte din trupa de teatru Ad Hoc m-a ajutat să mă pot exprima liber în faţa unui public, fără emoţii. Înainte aveam un trac teribil de scenă. În plus, datorită ambelor activităţi am cunoscut oameni minunaţi care m-au ajutat să devin ceea ce sunt, să mă maturizez şi să văd lumea cu alţi ochi.’’, a adăugat Nicoleta. (Foto: Facebook Denisa Pătru)

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3