EcoMoto 930×122

bratianu

ELEVI DE LA ”BRĂTIANU”, GEST ADMIRABIL ÎNAINTE DE CRĂCIUN

Elevi de la ”Brătianu”, gest admirabil înainte de Crăciun. Clasa a X-a J de la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești, sub coordonarea dirigintei Alina Turcescu, a făcut un gest demn de laudă.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Astăzi, în preajma celebrării Nașterii Domnului, elevii au donat alimente, haine, încălțăminte și un brăduț. Trei familii nevoiașe, una din județul Argeș, una din județul Vâlcea și o alta din județul Olt, l-au primit pe Moș Crăciun de la ”Brătianu”.

Pachetele au ajuns, mai întâi, la o familie din comuna argeșeană Cuca. O familie care, până acum câteva zile, avea 8 copii. Astăzi, mai erau 7. Elevii de la ”Brătianu” au găsit familia din Cuca la înmormântarea unuia dintre fii. A murit vineri, la spital, după ce pe data de 17 decembrie fusese victima unui accident rutier în Bascov.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

A doua familie care a primit cadouri este din comuna Leleasca din județul Olt. Un tată crește singur 5 copii (cu vârste între 2 și 11 ani), după ce mama micuților a murit.

Moș Crăciun de la ”Brătianu” a mers și în comuna Dănicei, din județul Vâlcea. Două fete orfane au primit alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte.

”Astăzi, în preajma sărbătorilor, am vrut să facem o faptă bună. Împreună cu 15 dintre cei 31 de elevi ai clasei a X-a J și cu părinți ai elevilor, am fost să donăm pentru alți copii.

În Cuca, am ajuns, din păcate, la înmormântarea unuia dintre băieți… Familia de acolo mai are 7 copii, cu vârste de la 2 la 20 de ani. Pe lângă pachete, fiecare copil la care am ajuns a primit și bani”, ne declară Alina Turcescu, dirigintele elevilor.

La acțiune au participat și două cadre didactice de la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3