930×122 POSADA 5

bratianu

ELEVI DE LA ”BRĂTIANU”, GEST ADMIRABIL ÎNAINTE DE CRĂCIUN

Elevi de la ”Brătianu”, gest admirabil înainte de Crăciun. Clasa a X-a J de la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești, sub coordonarea dirigintei Alina Turcescu, a făcut un gest demn de laudă.

Citiți și: Fetele de la “Brătianu” încing atmosfera la Sala Sporturilor!

Astăzi, în preajma celebrării Nașterii Domnului, elevii au donat alimente, haine, încălțăminte și un brăduț. Trei familii nevoiașe, una din județul Argeș, una din județul Vâlcea și o alta din județul Olt, l-au primit pe Moș Crăciun de la ”Brătianu”.

Pachetele au ajuns, mai întâi, la o familie din comuna argeșeană Cuca. O familie care, până acum câteva zile, avea 8 copii. Astăzi, mai erau 7. Elevii de la ”Brătianu” au găsit familia din Cuca la înmormântarea unuia dintre fii. A murit vineri, la spital, după ce pe data de 17 decembrie fusese victima unui accident rutier în Bascov.

Citiți și: Video/Pitești – Asfaltul abia turnat pe bulevardul Brătianu a fost decopertat!

A doua familie care a primit cadouri este din comuna Leleasca din județul Olt. Un tată crește singur 5 copii (cu vârste între 2 și 11 ani), după ce mama micuților a murit.

Moș Crăciun de la ”Brătianu” a mers și în comuna Dănicei, din județul Vâlcea. Două fete orfane au primit alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte.

”Astăzi, în preajma sărbătorilor, am vrut să facem o faptă bună. Împreună cu 15 dintre cei 31 de elevi ai clasei a X-a J și cu părinți ai elevilor, am fost să donăm pentru alți copii.

În Cuca, am ajuns, din păcate, la înmormântarea unuia dintre băieți… Familia de acolo mai are 7 copii, cu vârste de la 2 la 20 de ani. Pe lângă pachete, fiecare copil la care am ajuns a primit și bani”, ne declară Alina Turcescu, dirigintele elevilor.

La acțiune au participat și două cadre didactice de la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”.

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90