New Profesional Consult 930 x 122

cara

EMOȚIONANT! SPECTACOL PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP

Eveniment de suflet la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” din centrul Piteștiului!

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Pentru o zi zeci de persoane cu handicap din Argeș s-au simțit în centrul atenției grație unor oameni inimoși, care au organizat în cinstea lor un spectacol. Acțiunea, dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor cu Handicap, a fost găzduită de sala de conferințe a Bibliotecii. Preț de câteva ore, într-un decor cuprins de magia sărbătorilor de iarnă, 35 de persoane cu handicap au simțit căldura semenilor lor.

Evenimentul, la care au mai participat, în calitate de invitați, reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, ai Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului (Sectorul Social) și ai Asociației ”Sfinții Spiridon și Irina”, s-a încheiat cu un bufet oferit de Oana Chivu, managerul restaurantului CARA.

Citiți și: Trupă renumită, spectacol-surpriză la Pitești!

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90