New Profesional Consult 930 x 122

carburant

Alimentezi gratuit de 1.500 de lei. Cum este posibil

Alimentezi gratuit de 1.500 de lei. Cum este posibil

Citiți și: Schimbare radicală în magazine!

La începutul acestui an, Guvernul României a aprobat o procedură simplificată pentru acordarea drepturilor de transport gratuit pentru persoanele cu handicap grav și accentuat.

Această măsură vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități. Le facilitează accesul la transport și, implicit, la o viață mai independentă și mobilă.

Citiți și: Beneficiu important pentru angajați! Se decontează!

Conform noilor reglementări, persoanele cu dizabilități vor primi carduri electronice de carburant pentru transport.

Valoarea anuală asigurată pentru alimentarea cu carburant este de 1.500 lei pentru persoanele cu handicap grav și 750 lei pentru persoanele cu handicap accentuat.

Aceste carduri vor simplifica procesul de obținere și utilizare a drepturilor de transport gratuit, reducând birocrația și facilitând accesul la resurse.

Acordarea dreptului la transport interurban prin card electronic de carburant se adaugă celorlalte metode alternative deja existente:

Alimentezi gratuit de 1.500 de lei. Cum este posibil

-Bonuri de carburant pe suport hârtie: Persoanele cu dizabilități pot opta pentru bonuri de carburant în format fizic.

-Decontarea bonurilor fiscale de combustibil: Aceasta este valabilă pentru alimentarea mijloacelor de transport electrice, cu condiția ca autoturismul să fie în proprietatea persoanei cu dizabilități, a familiei acesteia, a asistentului personal, a asistentului personal profesionist sau a însoțitorului.

Subiectul, pe larg, AICI. 

Foto: Descriptiv

555×222  MAIA
570×90 MAIA