930×122 CAPRA 5

corinavirus

FOCAR DE COVID-19 ÎN CENTRUL PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI DIN VULTUREȘTI. ZECI DE CAZURI AU FOST CONFIRMATE

UPDATE ora 12.00: Este vorba de 29 de beneficiari și 11 salariați confirmați pozitiv.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

„Avem acolo 54 de beneficiari, dintre care 29 sunt pozitivi. Din cei 29 amintiți, 7 sunt internați, unul e în curs de internare, iar 21 sunt rămași în unitate. Dintre cei 57 de salariați, 11 au fost testați pozitiv. Unul este internat, iar ceilalți sunt izolați la domiciliu”, a precizat, pentru ePitești.ro, Iuliana Matei, director adjunct DGASPC Argeș.

 Potrivit conducerii DGASPC, toți beneficiarii testați pozitiv au fost văzuți, încă de ieri, de către medicii infecționiști.

Citiți și: Breaking. Exclusiv: Președintele Mînzînă, despre descinderea DNA la CJ Argeș

 „S-au separat beneficiarii pozitivi de cei negaivi și s-au aplicat măsurile indicate de către DSP”, a mai precizat, pentru ePitești.ro, Iuliana Matei.

 Știrea inițială:

Este focar de COVID-19 în Complexul de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilități Vulturești. Zeci de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

„Situatia e grea acolo”, precizează pentru ePitești.ro, surse din interiorul Instituției Prefectului, care anunță că DGASPC va transmite astăzi un comunicat de presă cu privire la această problemă.

 Știre în curs de actualizare

Foto descriptiv: jurnalgiurgiuvean.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90