930×122 CAPRA 5

calorifer1

Etapele debransarii de la termoficare

Conducerea Serviciului Public de Termoficare a municipiului Pitesti a anuntat ca de saptamana viitoare vor fi distribuiti la asociatiile de proprietari „fluturasi” care vor contine informatii importante legate de procedurile de debransare de la sistemul centralizat de termoficare. Circa 5.000 de pitesteni deja au facut demersurile necesare debransarii, insa.

Conform datelor furnizate de termoficare, etapele de debransare sunt urmatoarele (lamuririle sunt facute de cei de la termoficare deoarece inca mai exista multe neclaritati din partea membrilor asociatiilor):

– Solicitantul deconectarii va ridica formularele necesare de la sediul termoficarii, la blocul U4 de pe Calea Bucuresti sau din punctele de lucru din cartiere. Formularele pot fi gasite si pe site-urile www.primariapitesti.ro si www.termopitesti.ro.
– Solicitantul prezinta formularele conducerii asociatiei de proprietari si le va cere membrilor acesteia sa convoace adunarea generala in vederea analizarii si aprobarii deconectarii.
– Daca raspunsul este favorabil, solicitantul merge la termoficare unde plateste taxa de deconectare in valoare de 100 de lei si unde depune toate formularele primite si completate, inclusiv acordul scris al asociatiei, precum si acordul vecinilor de apartament direct afectati.
– In acest moment, solicitantul poate apela la o firma de specialitate pentru a efectua deconectarea.

Termoficarea mai precizeaza ca deconectarea se va finaliza prin intocmirea unui proces verbal de deconectare in urma depunerii documentatiei de reconsiderare a instalatiilor interioare si numai daca exista o alta sursa de incalzire (centrala termica de apartament).

Cheltuielile de deconectare vor fi suportate de catre solicitant iar cheltuielile privind modificarea instalatieei (daca se impune) vor fi suportate de catre asociatia de proprietari. In acest moment sunt inregistrate peste 4.800 de documentatii de debransare.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90