930×122 CAPRA 5

accident

    FATĂ ACCIDENTATĂ DE CAMION PE UN DRUM JUDEŢEAN DIN ARGEŞ

    O minoră în vârstă de 11 ani a fost accidentată astăzi de un camion, la Dragoslavele.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    „Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Rucăr, care conducea un autocamion pe DJ 725, din direcția Dragoslavele către Valea Hotarului, ar fi acroșat o minoră de 11 ani, care a traversat strada prin loc nepermis și fără sa se asigure. În urma evenimentului, minora a fost transportată la o unitate medicală, cu diagnostic preliminar de escoriații la membrele superioare și traumatism glezna stângă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş.

    Surse de la faţa locului ne-au spus că, fiind într-un grup de copii, din joacă, fără să fie atentă sau să observe camionul, fata a pătruns pe partea carosabilă și s-a izbit de roata din spate a camionului.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    (Foto: descriptiv)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90