Donaris 930 x 122

caritabil

FC ARGEȘ A FOST MOȘ CRĂCIUN PENTRU COPII

La copiii de la Centrul de Plasament Trivale Moș Crăciun a venit în haine alb-violet. O mulțime de cadouri au fost strânse pentru ei ca urmare a primei ediții a turneului cu scop caritabil Cupa FC Argeș 1953.

Citiți și: Mai mulți bani pentru aceste persoane!

Desfășurat aseară în Sala Sporturilor din Pitești, evenimentul, organizat de FC Argeș 1953, s-a bucurat de participarea a zeci de actuali și foști fotbaliști de glorie ai clubului.

Pe „teren” turneul a fost adjudecat de echipa „Amărăzeanu”. Marea câștigătoare este, însă, întreaga familie FC Argeș, câștigătoare a celui mai mare și mai frumos trofeu: al generozității.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Noapte agitată: Poliția a intervenit într-un club din Centru

În tribună – mulți copii, aduși de părinți să deslușească pe viu și de la profesioniști primele taine ale fotbalului. Micuții au profitat de pauzele dintre meciuri pentru a se juca voinicește cu mingea pe parchetul sălii. Vedetă a fost Bogdan Argeș Vintilă, sportivul și omul de mare caracter, senzaționalul goalkeeper de altădată al lui FC Argeș, aseară portar indulgent la șuturile prichindeilor.

Intrarea spectatorilor s-a făcut pe bază de donație: fie jucării, dulciuri sau articole de îmbrăcăminte, fie bani. (Foto: Facebook FC Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3