Donaris 930 x 122

pitesti

Federatie a asociatiilor din Arges, lansata la Pitesti

S-a infiintat Federatia Asociatiilor de Proprietari si Locatari Arges. Lansarea acestei noi structuri reprezentative a asociatiilor a avut loc marti, 21 septembrie. In Arges mai functioneaza si Uniunea Asociatiilor de Proprietari si Locatari condusa de fostul revolutionar Gheorghe Deaconu.

La un hotel din Pitesti a avut loc marti, 21 septembrie, o conferinta de presa de lansare a Federatiei Asociatiilor de Proprietari si Locatari Arges (FAPL). Evenimentul a fost organizat de presedintele Federatiei, Constantin Bajenaru, cel care tot ieri si-a anuntat si retragerea din presa si din alte activitati pentru a se putea dedica noii sale sarcini.

Federatia a obtinut personalitate juridica inca de pe 1 iulie, dar celelalte proceduri au amanat cu cateva luni momentul lansarii. Federatia are 21 de membri fondatori care au desemnat deja un Consiliu Director. 300 de asociatii din Pitesti au semnat adeziuni la aceasta noua structura menita sa le apere interesele.

„Ar fi trebuit mai demult sa apara o asemenea asociatie, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Obiectivul nostru este acela de a dezvolta la nivelul asociatiilor capacitati organizatorice, de a asigura consiliere si reprezentare pentru asociatii in relatiile cu tertii, de a le sprijini si apara proprietatea si demnitatea”, a spus Bajenaru.

Presedintele Federatiei a mai mentionat faptul ca deja se primesc sute de sesizari si probleme de la asociatii. Cele mai multe vizeaza actiunile in instanta indreptate impotriva asociatiilor pentru recuperarea datoriilor, reabilitarea termica a blocurilor, dar si…problema cainilor cu stapan din blocuri.

Din cauza plangerilor inregistrate, Federatia are in plan promovarea unei initiative menite sa duca la taxarea celor care au animale de companie in casa, in sensul introducerii animalelor la intretinere.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90