930×122 CAPRA 5

abandonaţi

Femeie fără suflet. A abandonat doi căţei dintr-o maşină şi a fost prinsă

Femeie fără suflet. A abandonat doi căţei dintr-o maşină. În dimineața zilei de ieri, 3 martie, polițiștii din Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Priboieni, o femeie ar fi abandonat, dintr-o mașină, doi căței.

Citiți și: Argeș: Cutremurător! Zeci de copii, abandonați!

La faţa locului s-au deplasat agenţi din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, care nu au mai găsit în zonă cățeii.

În urma activităților desfășurate de polițiști, femeia în cauză a fost identificată și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor.

Citiți și: COPII ABANDONAȚI ÎN ARGEȘ DE CĂTRE PĂRINȚI DIN BACĂU ȘI GALAȚI

„Reamintim deținătorilor de animale faptul că au anumite obligații față de acestea, iar nerespectarea lor poate constitui contravenție sau infracțiune, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor”, a transmis IPJ Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90