Donaris 930 x 122

femeie reținută

Flagrant în Piteşti. O femeie a căzut în „plasa” poliţiştilor, după ce şi-a şantajat fostul iubit

Flagrant în Piteşti. O femeie a căzut în „plasa” poliţiştilor, după ce şi-a şantajat fostul iubit.

Citiți și: Argeș: Hal de părinte! O mamă își bătea fiul mereu!

Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Argeş, în cursul zilei de ieri, piteşteanca ar fi şantajat un bărbat ca să nu facă publice o serie de imagini cu acesta, în ipostaze compromiţătoare.

Cei doi au fost iubiţi vreme de mai mulţi ani, până de curând, când bărbatul a decis să pună capăt relaţiei. Femeia, cuprinsă de furie şi gelozie, s-a gândit să riposteze prin şantaj. I-a pretins fostului partener suma de 2.500 de lei, pentru a nu publica sau trimite cuiva imagini compromiţătoare, cel mai probabil realizate în timpul relaţiei dintre cei doi.

Bărbatul nu a căzut pradă tacticilor ilegale şi a mers la Poliţie, sesizând oamenilor legii situaţia cu care se confruntă. Poliţiştii au organizat, în aceeaşi zi, un flagrant, iar femeia, în vârstă de 36 de ani, a picat în plasă şi imediat a fost reţinută.

După o noapte în arest, astăzi va fi prezentată instanţei cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Şansele să se întoarcă în libertate sunt mari, ţinând cont că nu are antecedente penale.

IPJ Argeş precizează

În ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și, în urma unei activități de prindere în flagrant, au reținut o femeie de 36 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pretins unui bărbat suma de 2.500 de lei, pentru a nu divulga informații și a nu distribui imagini cu caracter privat.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3