930×122 CAPRA 5

ajutor

FOCUL A FĂCUT PRĂPĂD ÎN RUCĂR! FAMILIILE AFECTATE AU NEVOIE DE AJUTOR

Ruxandra Mache, make-up artist din Topoloveni, a sărit în ajutorul familiilor din comuna argeșeană Rucăr ale căror case au ars în devastatorul incendiu de sâmbăta trecută. Şi-a contactat prietenele şi împreună cu ele a cumpărat produse alimentare pentru familiile respective. Acum, spune Ruxandra, este nevoie şi de bani pentru reconstruirea caselor.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Irina şi Ciprian Achim sunt doi soți tineri, care au un băieţel în vârstă de patru ani și care acum, prin bunăvoința vecinilor, locuiesc într-o casă apropiată de locuința lor, ajunsă o ruină din cauza incendiului. Pentru donații de bani în vederea reconstruirii casei s-a deschis un cont bancar pe numele Achim Irina: RO35BRDE030SV52419900300.

Rodica şi Vlăduţ Achim, tot mulțumită unor vecini, locuiesc acum într-o casă care se află peste drum de casa lor, care a ars. Vlăduţ, în vârstă de 17 ani, merge la şcoală, iar apoi munceşte la vaci și la oi pentru alte persoane. Cei care vor să îi ajute, pe el şi pe mama lui, o pot face donând bani în contul Achim Rodica: RO84BRDE030SV52374300300.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Maria Busuioc şi fiul ei au rămas, la rândul lor, fără adăpost în urma incendiului. Femeia, în vârstă de 80 de ani, suferă de Alzheimer și este imobilizată la pat și cardiacă. E hrănită cu lingurița de un alt fiu de-al ei, care a luat-o în grijă. Are nevoie de medicamente şi de un spaţiu corespunzător pentru locuit. Cine vrea să o ajute poate dona în contul Busuioc Maria: RO66CECEC001946299638911.

O altă poveste tristă este a Ionelei Cojocaru, care acum locuieşte provizoriu într-o casă pusă la dispoziţie de rude, împreună cu soţul şi doi nepoţi. Donații se pot face în contul Cojocaru Ionela: RO55BRDE030SV52380700300.

„Autorităţile locale s-au implicat activ şi ajută cât pot de mult. Oamenii din comună ajută şi ei cu muncă voluntară, alimente şi resurse financiare, după posibilităţi. Însă 5 case sunt 5 case! Nu se reconstruiesc aşa uşor! Puteţi ajuta cu bănuți aceste familii sau cu povestea lor spusă persoanelor care pot ajuta.’’, scrie Ruxandra Mache pe contul său de socializare, invitându-și prietenii la solidaritate cu familiile din Rucăr rămase fără case din pricina incendiului violent din urmă cu o săptămână. (Foto: Facebook Ruxandra Mache Cotirlet)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3