EcoMoto 930×122

furt la stefanesti

FURT LA ŞTEFĂNEŞTI: LĂSATĂ FĂRĂ TELEFON ŞI BANI DE FOSTUL IUBIT

În ziua de 13 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizaţi de către o tânără de 22 de ani, din Pitești, că fostul concubin i-ar fi sustras mai multe bunuri, în timp ce se aflau într-o parcare de pe raza localității Ștefănești.

Citiți și: PRIMĂRIȚA ORAȘULUI ȘTEFĂNEȘTI, EXCLUSĂ DIN PSD

Se pare că tânărul a încercat iniţial să discute despre o împăcare cu fata. Ulterior, a aflat că aceasta ar avea „ochi” pentru altcineva, moment în care a fost cuprins de gelozie, a pus mâna pe telefonul şi portofelul fostei iubite şi a plecat.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, identificat drept G.R., în vârstă de 21 de ani, din Pitești, i-ar fi sustras fostei concubine telefonul mobil, portofelul și suma de aproximativ 100 de lei, după care a plecat cu un autoturism spre Pitești.

Citiți și: UPDATE: PERCHEZIȚIE ÎN PITEȘTI. BĂRBAT ARESTAT

Bărbatul a fost depistat, la scurt timp de la sesizare, ca pasager într-un autoturism. După administrarea probatoriului, în ziua de 15 iulie a.c., polițiștii, sub supravegherea unui procuror, l-au reținut pe tânărul în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3