EcoMoto 930×122

cancer

GEORGE ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU!

George are nevoie de ajutorul nostru! George Cristian Marin are nevoie de noi. În vârstă de numai 34 de ani, George, absolvent de Istorie, angajat al Bibliotecii Județene, a fost diagnosticat la începutul anului cu o formă gravă de cancer, ne informează Biroul de Presă al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

”Vestea ne-a șocat, având în vedere că George era un băiat activ, apreciat de toți cei cu care intră în contact, pentru altruismul și dăruirea cu care își ajuta semenii.

După trei intervenții chirurgicale pe creier (una în Ungaria și două în România), George are nevoie acum de ajutorul nostru pentru un tratament destul de costisitor, pe care familia, cu toate eforturile depuse, nu-l poate susţine.”, transmite colectivul Bibiotecii Județene Argeș.

Citiți și: Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

Cei care doresc să îl ajute pe George u la dispoziție următorul cont bancar: RO34BRDE030SV53395740300.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3