Donaris 930 x 122

copii8

Guvernul a luat banii de la gura copiilor

S-au taiat alocatiile pentru familiile sarace. Mai precis, acestea au fost reduse destul de mult. Peste 4.000 de familii din Arges vor fi afectate de aceasta noua masura dictata de Guvernul condus de Emil Boc.

 

Familiile cu venituri reduse vor primi mai putini bani pentru cresterea copiilor! O lege prin care Guvernul taie alocatiile complementare care le revin familiilor cu venituri mici sau celor monoparentale a trecut de Senat prin adoptare tacita.

Prin noua lege, Guvernul inlocuieste alocatia complementara cu una „pentru sustinerea familiei”, scazand limita maxima de venit pana la care se acorda de la 470 la 370 de lei.

Astfel, o familie cu doi parinti si un venit lunar sub 200 de lei ar urma sa primeasca 30 de lei pentru un copil, 60 pentru doi, 90 pentru trei și 120 pentru patru sau mai multi. Daca veniturile se incadreaza intre 200 si 370 de lei lunar, alocatia se reduce la 25 de lei pentru un copil, 50 pentru doi, 75 pentru trei si 100 de lei pentru patru sau mai multi.

Numai in Pitesti sunt circa 2.000 de familii care primesc acest tip de alocatii, neputand sa se descurce din propriile resuse pentru a-si creste copiii.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90