Donaris 930 x 122

eduard nonu

HAIDEȚI SĂ SALVĂM O VIAȚĂ! AZI, ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI!

Mai mulţi tineri piteşteni vor organiza în această seară, de la ora 19, în Piața Primăriei Piteşti, o acţiune de strângere de fonduri. Va fi un spectacol dedicat lui Eduard Nonu, băiatul de 23 de ani care suferă de cancer limfatic și care are nevoie de bani pentru tratament în Italia. Edi a fost acceptat în cadrul unui studiu la o clinică italiană, acolo unde va beneficia de tratamentul de care are nevoie. Familia nu-şi permite să acopere cheltuielile cu cazarea şi mâncarea pe o perioadă de câteva luni și de aceea vă cere ajutorul.

Citiți și: Cine cântă de Anul Nou la Pitești! Surpriză!

La acţiunea de diseară vor participa tineri piteşteni extrem de talentaţi. Georgiana Costache şi Andrada Mihaela Cârciumaru, pe care le ştiţi de la emisiunea-concurs Next Star, Ştefania Vorovenci, trupa Zen, Negulei Maximilian, Alexandru Bugan, Vlad Alexandru Dincă şi Andrada Dincă, trupa de dans Flow Crow şi trei fete de la Vacanţa Mică, toţi vor fi prezenţi în Piaţa Primăriei Piteşti. De asemenea, spectacolul va include un moment de beat box pregătit de Andrei Alexandru Dincă, iar Alessandro Sighicelli va cânta la violă. Cei care doresc pot lua şi lecţii de dans, pentru că va fi prezent şi Adrian Grigore, un antrenor profesionist de salsa. Acţiunea va începe la ora 19 şi se va încheia în jurul orei 21.

Conturile (deschise la Raiffeisen Bank pe numele Nonu Eduard Antoniu) în care puteți dona bani pentru Edi sunt următoarele:

Citiți și: Locul în care piteștenii scuipă pe milioane de euro

Cont RON – RO59RZBR0000060013827942

Cont EURO – RO57RZBR0000060014603202

Pentru cei din străinătate, la contul în euro CODUL SWIFT este RZBR ROBU.

Despre problema lui Eduard Nonu puteți citi aici: http://epitesti.ro/social/edi-nevoie-de-tine-ajuta-l-sa-traiasca/.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90