Donaris 930 x 122

politia

Hot de autobuze, prins cu focuri de arma

Poliţiştii IPJ Arges au tras 11 focuri de armă, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a prinde un bărbat care a furat autobuz destinat transportului de persoane şi a reuşit să treacă de două filtre de poliţie.

Constantin Lixandru, în vârstă de 40 de ani, din oraşul Topoloveni, a furat autobuzul din Piteşti, autovehiculul fiind parcat în faţa Bazinului Olimpic. Bărbatul consumase băuturi alcoolice şi, în plus, nu avea permis de conducere, astfel ca acum risca 15 ani de inchisoare, mai ales ca tocmai iesise de la „racoare”, recent.

Pentru prinderea bărbatului, ofiţerii IPJ Argeş au fost nevoiţi să tragă 11 focuri de armă, după somaţia legală. Chiar şi aşa bărbatul a reuşit să fugă, fiind blocat în comuna Lunca Corbului, localitate aflată la graniţa cu judeţul Olt.

Constantin Lixandru urmează să fie audiat şi va fi cercetat penal pentru infracţiunile de furt calificat, conducere fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3