Donaris 930 x 122

ciocan_instanta

In instanta cu jumatate din locatarii unui bloc!

Jumatate dintre locatarii unui bloc sunt in prezent in instanta din cauza datoriilor la termoficare. La ultima sedinta a primarului Tudor Pendiuc cu locatarii din cartiere, cea din Razboieni, administratorul respectivului bloc a cerut ajutor autoritatilor.

Situatie de-a dreptul exploziva la un bloc din Piteşti, cauza fiind datoriile acumulate in timp catre serviciul de termoficare. Astfel, din 107 locatari cati numara asociatia de la blocul C3 din Razboieni, nu mai putin de 47 au fost dati in judecata de conducerea asociatiei pentru recuperarea sumelor datorate termoficarii!

Sumele respective au fost acumulate de-a lungul anilor iar acum se risca sa se ajunga inclusiv la executari silite, deci oamenii işi pot pierde locuintele.

Valoarea totala a datoriilor de la blocul C3 se ridica la suma de 120.000 de lei, dintre care 55.400 de lei numai penalitatile calculate la sumele datorate.
In Piteşti mai sunt astfel de asociatii cu datorii mari, dar numai la C3 se inregistreaza un numar atat de mare de rau-platnici dati in judecata pentru recuperarea sumelor.

SC Termoficare 2000 SA Pitesti a intrat in faliment de mai bine de un an si jumatate, iar acum administratorii judiciari ai acestei societati s-au indreptat asupra asociatiilor cu datorii. Locatarii risca inclusiv executarea silita.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90