NOR CURIER 930X122

nita

Instalatiile de termoficare, in probe

Aurelian Nita, directorul SC Termo Calor Confort, ne-a declarat ca ieri au fost umplute instalatiile de termoficare cu apa incalzita pentru efectuarea probelor pentru iarna. Din acest motiv, operatiunea de primire a documentatiilor si a cererilor de debransare de la sistemul centralizat de incalzire a fost sistata inca de saptamana trecuta.

Dupa efectuarea probelor de presiune, sistemul va fi pregatit sa furnizeze oricand agent termic pentru incalzire.

Pe de alta parte, societatea de termoficare va incepe o serie de verificari privind procesele verbale de deconectare, astfel incat sa se vada daca procedurile au fost respectate.

„Daca nu au avut acordul vecinilor, daca nu au avut aprobare din partea Adunarii Generale a Asociatiei, daca nu au montat centrala termica – ei bine, persoanele care nu au procedat in acest fel pot primi amenzi de pana la 1.000 de lei, amenda minima fiind de 500 de lei.

Nu mai vorbim de faptul ca majoritatea nici nu au facut documentatii pentru debransare. Am intalnit si situatii bizare in care ni s-a solicitat debransarea de la sistemul de incalzire, dar nu si de la reteaua de apa calda, ori acest lucru este imposibil”, ne-a declarat Aurelian Nita.

La Pitesti au fost inregistrate 5.100 documentatii pentru debransare in acest an. In aceste conditii, conducerea termoficarii mizeaza pe ramanerea in sistemul centralizat a circa 33.000 de clienti in tot Pitestiul, plus localitatile Bascov si Topoloveni.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3