Donaris 930 x 122

    ajutoare_ue

    Laptele praf se lasa asteptat

    Laptele praf de la Uniunea Europeana pentru saracii Pitestiului se mai lasa asteptat. Insa municipalitatea nu a terminat de distribuit nici macar toate alimentele deja sosite, asa ca actiunea va fi prelungita.

    Activitatea de distribuire a ajutoarelor alimentare din fonduri europene continua la Pitesti, desi beneficiarii par sa isi fi pierdut din interes. Cel mult 160 de persoane pe zi se prezinta la cele 4 centre amenajate de Primaria Pitesti pentru a intra in posesia zaharului, a fainii, a biscuitilor, a pastelor fainoase si a malaiului cuvenit (circa 30 de kilograme de alimente de persoana).

    Au fost insa si zile cand numarul beneficiarilor nu a sarit de 70 pe zi, asa ca nu este de mirare ca pana acum au intrat in posesia alimentelor doar 7.127 de persoane din cele 11.573 care au dreptul la ele. Este vorba de someri, beneficiari ai venitului minim garantat, persoane cu handicap si pensionari cu venituri de pana la 400 de lei pe luna.

    Aceste persoane trebuie sa mai primeasca un produs, si anume lapte praf (cate 1 kilogram de fiecare). Desi programul de distribuire a inceput de mai bine de o luna, laptele inca se lasa asteptat.

    Primaria Pitesti sustine ca pana la sfarsitul lunii in curs sunt slabe sperante ca laptele sa ajunga la Pitesti, asa ca, cel mai probabil, produsul va fi disponibil de luna viitoare.

     

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90