EcoMoto 930×122

lemne3

Lemne pentru amarati

Lemnul de foc rezultat in urma actiunilor de taiere si toaletare a arborilor de pe domeniul public va putea fi valorificat de noua societate comerciala a Consiliului Local care se ocupa cu exploatarea si intretinerea spatiilor verzi, respectiv Salpitflor Green SA. Lemnele rezultate din activitatea de toaletare a copacilor din oras vor putea fi vanduet catre persoanele nevoiase, la preturi avantajoase.

Firma Salpitflor a fost infiintata ca urmare a deciziei Guvernului de reducere a personalului bugetar si a preluat o serie de activitati de la Administratia Domeniului Public, printre care si aceea de toaletare a arborilor.

O parte din cantitatea de lemn rezultata din taieri si care nu va mai putea fi prelucrata va fi scoasa la vanzare. Astfel, persoanele si familiile in dificultate care folosesc lemne ca sursa de incalzire a locuintei si care, din cauza veniturilor lor reduse, nu pot achizitiona lemne la pretul pietei, pot face acum cereri la Directia de Asistenta Sociala a Primariei pentru a cumpara combustibilul necesar de la Salpitflor.

In termen de 15 zile de la primirea solicitarii, Directia in cauza va efectua o ancheta sociala din care sa rezulte atat starea de nevoie, cat si situatia materiala a familiilor care fac cererile respective.

Salpitflor va acorda prioritate la vanzarea lemnului de foc solicitantilor selectati, pe baza unei evaluari, de catre Directia de Asistenta Sociala a Primariei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3