930×122 CAPRA 5

elevi

LICITAȚIA PENTRU TABLETE ȘCOLARE A FOST RELUATĂ CU UN SINGUR OFERTANT

Licitația pentru tabletele necesare elevilor s-a reluat, iar singurul ofertant este Vodafone România, care a înregistrat oferte pentru patru loturi.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Două loturi, regiunile Nord-Est 1 și Nord-Vest, nu au avut oferte depuse nici la a doua licitație, urmând ca procedura să fie reluată după ce se încheie licitația deschisă pe 18 septembrie.

Valoarea totală estimată a achiziției tuturor tabletelor rămase este de 84.289.411 fără TVA.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

Orange România a câștigat prima rundă de licitații pentru care a ofertat 41.313.608,8 RON fără TVA pentru 82.826 de tablete. Este vorba de loturile: Regiunea București-Ilfov, Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu) și Regiunea Sud (Argeș, Călărași, Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova). P

La elevi ar fi trebuit să ajungă nu mai puțin de 250.000 de tablete înainte de începutul anului școlar pe 14 septembrie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3