Donaris 930 x 122

persoane fără adăpost

M.A.I. aproape de comunitate

Polițiștii argeșeni iau parte la proiectul ,,Ceaiul de duminică seara”, alături de partenerii din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență în Educație Argeș, precum și reprezentanți ai celorlalte arme ale M.A.I., jandarmi și pompieri argeșeni.

Citiți și: Argeș. O femeie „cât 100”! „Ruptă” de beată, a făcut-o lată!

„Astăzi ne-am propus să venim în ajutorul celor mai puțin favorizați de soartă, prin oferirea unor pachete cu mâncare și a unei băuturi calde.

 

Citiți și: „Șmecher” în trafic! Avea montată sirenă ca a Poliției pe mașină

 

În același timp, am urmărit și latura activă a atribuțiilor polițienești, prin aceea că cei cărora le este adresat acest gest, fac parte din rândul persoanelor fără adăpost, categorie predispusă atât victimizării, cât și săvârșirii de fapte antisociale.

În asemenea context, discuțiile cu aceștia au decurs mult mai firesc, iar sfaturile polițiștilor au fost primite mai ușor.

 

 

De asemenea, pentru cei cu anumite afecțiuni medicale, am avut alături un reprezentant S.M.U.R.D., care a efectuat o evaluare primară a stării de sănătate.

În perioada sărbătorilor, mulți argeșeni au găsit de cuviință să facă gesturi de binefacere, dar, în cadrul acțiunilor pe care le-am desfășurat, am învățat că oamenii aflați în nevoie trebuie ajutați constant și fără vreo ocazie sau vreo sărbătoare.

 

 

Ne dorim ca cetățenii să fie deschiși la acțiuni umanitare, pentru că nevoile acestor oameni sunt permanente.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, a transmis IPJ Argeș într-un comunicat.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90