New Profesional Consult 930 x 122

somer

Mai putine job-uri in Arges

A scazut numarul locurilor de munca in judet. Fata de datele furnizate de Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca acum o saptamana, noile informatii arata o reducere a ofertei de joburi in Arges.

 

Potrivit datelor furnizate de agentii economici din judet Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca, numarul locurilor de munca vacante in Arges s-a redus in ultima saptamana.

 Numarul locurilor de munca vacante in urma cu o saptamana era de peste 500, acum a ajuns la 396. Chiar si asa, judetul nostru se afla pe unul dintre primele doua locuri din tara ca oferta.

Pe primul loc se afla Bucurestiul, cu 855 de locuri de munca vacante. Dupa Arges se afla judetul Timis, cu 378 de locuri de munca, iar pe locul 4 se afla, la mare distanta, judetul Bacau (301 locuri).

Cele mai putine locuri de munca vacante sunt raportate in judetele Botosani (39), Covasna (24) si Olt (9). Cele mai multe oferte sunt pentru vanzatori, lucrator comercial, muncitori.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90