930×122 POSADA 5

box_animat

Meciul secolului dintre Foreman si Rai, la Pitesti!

Pentru că Sala Sporturilor din Piteşti s-a dovedit a fi neâncăpătoare vizavi de numărul mare de spectatori care şi-au exprimat dorinţa de a vedea meciul de box dintre Foreman Constantin, de 28 de ani, din Bradu ( colţu’ roşu) şi Rai Ţurlui, de 18 ani, din Merişani ( colţu’ albastru), organizatorii au hotărât ca evenimentul să fie organizat chiar în centrul municipiului nostru.

Este adevărat că ora târzie ( aproximativ miezul nopţii) a făcut aproape imposibil ca centrul oraşului Piteşti să fie foarte animat, aşa că meciul de box dintre cei doi combatanţă s-a desfăşurat doar în prezenţa celor două staff-uri formate din aurolaci ale celor doi boxeri şi câţiva poliţişti din cadrul Secţiei 5, ultimii fiind solicitaţi chiar de oamenii care locuiesc în jonă şi care au fost deranjaţi de hărmălaia făcută de suporterii celor doi…caftoi.

Şi de data aceasta experienţa din ring şi-a spus cuvântul, aşa că, după câteva reprize de tatonare, celebrul boxer Foreman Constantin a executat o directă de dreapta care a nimerit şi fracturat mufa mai tânărului şi necunoscutului Rai Foreman, pe care aproape l-a trimis în lumea viselor.

Acesta a fost salvat de la K.O. nu de gongul bătut de poliţişti, ci de personalul medical al ambulanţei care a fost solicitată să asigure asistenţă de specialitate în cadrul acestei mari şi urmărite cu sufletul la gură de către cele două tabere de susţinători.

Cu trompeta ruptă şi sângele care nu se mai oprea, cadrele medicale ale ambulanţei l-au transportat pe…celebrul boxer Rai Ţurlui la Secţia Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Piteşti, medicii reuşind imediat să oprească sângerarea, victima părăsind locaţia pe propriile sale picioare. Oamenii legii aşteaptă să primească de la medicul legist certificatul medical cu numărul de zile de îngrijiri medicale acordate pentru a face încadrarea faptei în dosarul penal întocmit pe numele boxerului Foreman Constantin.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90