930 x122 grota rece

ajutor

MII DE FAMILII DIN ARGEȘ, ÎN DIFICULTATE EXTREMĂ

Mii de familii din Argeș, în dificultate extremă. Datele oficiale ale Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială arată că în prezent în judeţul Argeş nu mai puțin de 6.501 familii primesc ajutor de la stat pentru creşterea copiilor.

Citiți și: 3.500 de lei în fiecare lună pentru aceste persoane!

Nu vorbim nici de alocaţia de stat pentru creşterea copilului, de care beneficiază toţi minorii, şi nici de indemnizaţia pentru creşterea copiilor cu vârsta de până la doi ani. În acest caz este vorba de o aşa numită „alocaţie pentru susţinerea familiei în dificultate”.

Beneficiază de acest drept părinţii care îşi cresc singuri copii (cei divorţaţi, văduvi), dar şi familiile cu venituri foarte reduse.

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

Suma totală plătită părinţilor din Argeş aflaţi în dificultate este de circa 1.000.000 de lei lunar. Valoarea medie a alocaţiei per copil beneficiar se ridică la 153 de lei.

Judeţul Argeş se află pe locul 10 la nivel naţional din punct de vedere al numărului de beneficiari ai acestei alocaţii speciale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90