EcoMoto 930×122

dacia

MII DE PROTESTATARI ÎN MIOVENI! STEAGURI TRICOLORE, TOBE ȘI MESAJE ÎMPOTRIVA GUVERNANȚILOR!

Mii de oameni participă la această oră la mitingul din Mioveni organizat de Sindicatul „Autoturisme Dacia”.

Citiți și: Măsură nemaivăzută până acum la Dacia! Cum s-a ajuns în această situație

Protestatarii au numeroase steaguri tricolore. În fața mulțimii se află un grup de angajați de la uzina „Dacia” care fac zgomot cu tobele din dotare. Pe un banner este afișat un mesaj dur către guvernanți și clasa politică: „Suntem prizonierii incompetenței voastre”. Mitingul are loc pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni. La acțiune participă nu doar salariați de la „Automobile Dacia”, ci și angajați din alte domenii decât industria auto. De pildă, printre manifestanți se numără și cadre didactice de la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ-SIPA Muntenia.

Principala nemulțumire a protestatarilor este tergiversarea construirii autostrăzii Pitești-Sibiu, arteră rutieră foarte importantă pentru „Automobile Dacia”. De asemenea, organizatorii reclamă și faptul că guvernanții nu au respectat protocolul încheiat cu sindicatele în perioada în care se aflau în opoziție referitor la modificarea Codului Muncii. Sindicaliștii spun că formula adoptată în timpul Guvernului Boc și care este și acum în vigoare favorizează angajatorii în detrimentul angajaților. (Foto: Facebook Adrian Voica)

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și are legătură cu Dacia! Investiție de 15 milioane €

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3