Donaris 930 x 122

adolescenta umilita

MINORELE BĂTĂUȘE DIN PITEȘTI PLASATE SUB CONTROL JUDICIAR!

Două minore de 14 ani, respectiv 16 ani, ambele din Pitești, sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Citiți și: VIDEO: Minoră bătută în pauză, în aplauzele celorlalţi colegi

Despre acest caz revoltător am relatat, PE LARG, AICI

Polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 din Codul penal.

Citiți și: CAZUL COPILEI UMILITE DE DOUĂ ADOLESCENTE. PSIHOLOG: E FOARTE BINE CĂ A TĂCUT, PUTEA FI MAI RĂU

Reamintim faptul că, cercetările au fost demarate din oficiu la data de 03 august a.c., ca urmare a apariției în spatiul public a unor imagini privind două ipostaze în care o minoră a fost agresată.

În urma activităților desfășurate, au fost identificate și audiate persoanele implicate.
Din cercetări s-a stabilit că, la sfârșitul lunii iulie, o fată de 14 ani, ar fi fost agresată, în aceeași zi de două minore, de 14 ani, respectiv 16 ani, în timp ce se afla în locații diferite de pe raza municipiului Pitești.

În urma administrării probatoriului, față de cele două minore care au săvârșit faptele, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3