930 x122 grota rece

caini

MINORI CERCETAȚI PENAL DUPĂ CE AU FOST SURPRINȘI LOVIND MAI MULȚI CÂINI

Polițiștii argeșeni fac cercetări cu privire la un caz de schingiuire a animalelor, după apariția în spațiul public a unor astfel de imagini.

Citiți și: Teroare la marginea Piteștiului. Cauza halucinantă!

Imaginile ilustrează trei minori care lovesc mai mulți câini legați cu sfori, ce tracteaza bucăți de material lemnos.

Agenți din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, conform Legii 205 din 2004 privind protecţia animalelor.

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

„În urma verificarilor au fost identificați minorii care apar în filmări, cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, precum și persoana care a postat imaginile pe o rețea de socializare, respectiv un bărbat de 43 de ani, din comuna Hârtiești.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90