NOR CURIER 930X122

politisti

Minori- minori, da’ sex faceau

Cu ceva timp în urmă v-am relatat cazul unei minore din Stolnici şi care de frica unei bătăi pe care risca să o primească drept „bonus” de la mama sa (pentru faptul că a lipsit o noapte întreagă de acasă – timp în care a trecut cu brio testul de rezistenţă al unor nebune partide de amor consumate cu doi tineri), a motivat că a fost victima unei agresiuni sexuale.

La vremea respectivă, cercetările au infirmat capetele de acuzare ale minorei de 14 ani, trăgându-se concluzia că aceasta avea ceva experinţă, viaţa sexuală începându-şi-o cu mai mult timp în urmă.

„Dacă ei se…iubeşte!”

Cât pe ce să avem parte ( zilele acestea) de o altă infracţiune de viol, lucru pe care însă victima acestuia a combătut-o, declarându-le oamenilor legii din Ştefăneşti că partida de amor a fost une cu consimţământ, adică „de bunăvoie şi nesilită de nimeni”. Pe undeva, ora la care a fost anunţat violul coincide cu ora la care fusese anunţată şi tentativa de hărţuire sexuală de la Stolnici, numai că acum lucrurile au fost lămurite mult mai rapid. Adică ceva în genul: „primeşti cu…violul?, răspunsul primit imediat fiind: „a, dacă e viol cu plăcere”. Când miercuri dimineaţă, atunci când a ajuns acasă, Nicoleta Miu, de 34 de ani, din Ştefăneşti şi-a întrebat fata, adică pe Miruna Claudia Racolţea, de 14,8 ani, unde a fost toată noaptea şi ce a făcut, aceasta i-a răspuns că „de bună voie şi nesilită de nimeni, a avut parte de o partidă memorabilă de sex nebun” cu iubitul său Florin Elvis Miu, de 16 ani, din aceeaşi localitate. „Adică, ţi-ai dat tu averea aşa fără să-mi spui mie iar eu să merg să discut despre o eventuală înţelegere cu cuscrii?” şi, supărată la aflarea acelei neplăcute veşti, Nicoleta Miu a dat fuga la poliţie reclamând „întreţinerea de raporturi sexuale normale, de bună voie cu Elvis”.

Normal că la poliţie au venit şi părinţii autorului care, pentru a mai domoli furia femeii, au încercat să o dea la pace, spunându-i că: „dacă ei se iubeşte, să-i lase în pace că se înţeleg ei în legătură cu ce urmează să se întâmple”. Şi cum fata este minoră iar autorul cam în aceeaşi situaţie, lucrurile vor duce (conform legilor în vigoare), cumva spre nicăieri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90