New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

MITINGUL ANULUI, AZI ÎN ARGEȘ – PROTEST URIAȘ

Sindicatul Autoturisme Dacia organizează astăzi, în intervalul orar 13 – 15, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, un miting pentru susţinerea unor obiective de interes naţional, precum urgentarea construirii autostrăzii Piteşti – Sibiu.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Potrivit organizatorilor, la miting vor participa cel puţin 8.000 de membri ai Sindicatului Autoturisme Dacia, precum şi familiile acestora.

Sindicaliștii le cer guvernanţilor şi, în general, clasei politice accelerarea lucrărilor premergătoare şi demararea urgentă a construirii autostrăzii Piteşti – Sibiu, susţinerea vânzării autoturismelor din producţia autohtonă, modificări legislative care să descurajeze importul de maşini second-hand, modificarea legislaţiei în vederea introducerii contractelor de muncă la nivel naţional şi de ramură şi asigurarea unei asistenţe medicale la standarde europene, ţinând cont de necesităţile sanitare ale locuitorilor din Mioveni şi din împrejurimi.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Viceliderul sindical Ion Iordache afirmă că acţiunea priveşte nu numai sindicatul şi face un apel către argeşeni să se alăture protestatarilor în număr cât mai mare. „Autostrada este nu doar pentru Dacia, este pentru întreg judeţul! Protestăm şi cu privire la faptul că nu se implică toţi cum ar trebui pentru noul spital de la Mioveni. Sunt, aşadar, mai multe motive care ne-au determinat să ieşim în stradă. Aşteptăm primarii să facă mobilizare, dar şi oamenii din alte localităţi să ni se alăture, fiindcă mitingul este pentru binele nostru, al tuturor.”, declară Ion Iordache pentru ePitești.

Va fi mitingul anului. Autoturisme Dacia a rămas singurul sindicat nu doar din județul Argeș, ci și din întreaga țară capabil să aducă în stradă 10.000 de protestatari la un miting organizat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Pe vremea penalului mandru ca e roman si cand condamnatul de „Tiliorman” trasa pe harta marilor fasuri cu manuta lu’ sova (alt penal!) autostrada „strategica” Bucuresti-Alexandria nu ii mai malaxa grija pe onor domnii lideri de sindicat?! A nu se intelege ca este un punct de vedere impotriva autostrazii Pitesti-Sibiu dar cu lideri psd-izati protestele (inca odata,justificate!) cam sufera pe partea de moralitate. Ca sa nu mai zic ca tocmai in timpul guvernarii rosii trebuiau sa fie mai intense data fiind si roseata cronica din obrajorii judetului nostru.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3