NOR CURIER 930X122

andra vetu

N-AI BANI SĂ-ȚI CUMPERI ROCHIE DE MIREASĂ? ÎNCHIRIAZĂ UNA!

Andra Vetu, frizeriţa în vârstă de 27 de ani din orașul argeșean Mioveni care pictează personaje de poveste și de desene animate în camerele copiilor, s-a gândit la o variantă de a le face fericite pe viitoarele mirese care nu au posibilitatea financiară să își cumpere o rochie pentru acest eveniment deosebit din viața lor.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

,,Totul a început de la faptul că în luna octombrie a acestui an am nunta. Am mers la diverse magazine, iar vânzătoarele nu erau deloc amabile, nu mă ajutau să-mi găsesc ceva. Prietenele mele care au avut deja nunta mi-au sărit în ajutor. Am făcut rost de la ele de 10 rochii de mireasă. Le-am probat, mi-au plăcut şi m-am gândit să merg mai departe şi să-mi deschid o mică afacere cu rochii de mireasă de închiriat. În felul acesta vor avea de câştigat atât miresele care au avut deja nunta, pentru că vor primi un anumit procent din încasări, cât şi cele care urmează să o aibă, pentru că preţul pentru închiriat porneşte de la numai 300 de lei.’’, ne spune Andra.

Amintim că Andra Vetu are o mare pasiune: pictura. S-a pregătit pentru arhitectură, însă din cauza problemelor financiare nu a putut să-şi urmeze visul. De câţiva ani încoace, în timpul său liber, Andra realizează picturi pe pereţi, picturi care ilustrează în mare parte cunoscute personaje de desene animate. Concret, la cererea părinților interesați, dă culoare camerei copilului. Nu doar atât: tot în timpul liber pe care îl are la dispoziție este… ursitoare și… dansatoare. De dansuri țigănești și orientale! (Foto: Facebook Andra Vetu)

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90