930X122 MAIA

asistenta sociala

NOI CASE DE TIP FAMILIAL

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş a iniţiat demersurile necesare pentru depunerea spre finanţare, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, a unui proiect de construire cu bani europeni a unui complex de servicii sociale.

Citiți și: S-a aprobat! Salarii mai mari cu 20% pentru acești angajați

Proiectul prevede construirea şi dotarea a două case de tip familial, cu o capacitate de 12 locuri/casă, în municipiul Câmpulung Muscel pentru 24 de copii din centrul de plasament din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung, ca urmare a închiderii acestuia.

„Prin serviciile oferite în cele două case de tip familial se crează un mediu proprice de îngrijire şi asistenţă, un mediu cât mai apropriat de cel de tip familial, care în funcţie de nevoile fiecăruia să le permită un nivel corespunzător de independenţă pentru integrare familială, şcolară, socială şi profesională adecvată.

Citiți și: Instituție importantă din Pitești angajează! 10 posturi sunt disponibile!

Serviciile oferite în cadrul centrului de zi contribuie la reducerea numărului de copii care intră în sistemul de protecţie”, motivează inițiatorul.

Valoarea proiectului este de 5.252.000 de lei, inclusiv TVA.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3