930×122 CAPRA 5

    calorifer

    Noi precizari privind ajutoarele de incalzire

    Primaria Pitesti a anuntat ca luni, 25 octombrie, incepe actiunea de selectare a persoanelor si familiilor care pot beneficia de ajutor de incalzire in aceasta iarna. In acest sens, municipalitatea face o serie de precizari importante.

    Primaria precizeaza insa ca, in conformitate cu legislatia in vigoare, ajutorul pentru incalzire se acorda familiilor, respectiv persoanelor singure, numai pentru adresa trecuta in actul de identitate ca fiind de domiciliu sau, dupa caz de resedinta a acestora, precum si persoanelor care locuiesc
    efectiv in acel imobil (chirias, fii, rude) si sunt luati in calcul la plata cheltuielilor de intretinere.

    Proprietarii a doua sau mai multe apartamente sau cladiri nu vor beneficia de ajutor de incalzire.

    Completarea formularului de cerere-declaratie pe propria raspundere se face
    respectându-se urmatoarele reguli: titularul ajutorului va fi trecut pe prima pagina a cererii. Desi in majoritatea cazurilor proprietarul apartamentului este si titularul ajutorului, acesta poate fi si o alta persoana care
    locuieste efectiv in acel imobil (chirias, fii, rude); pe a doua pagina vor fi trecuti ceilalti membri ai familiei (care locuiesc efectiv la acea adresa), fara a se mai trece inca o data titularul; toti membrii familiei solicitante/ persoana singura trebuie sa aiba domiciliul (pe cartea de identitate sau viza de flotant) la adresa unde se solicita ajutorul de incalzire, chiar daca acestia locuiesc cu contract de inchiriere; pentru cei care au viza de flotant, se solicita negatie ca nu a solicitat ajutorul de incalzire a locuintei, precum si certificat de atestare fiscala de la Primaria localitatii de domiciliu.

    In toate situatiile in care proprietarul imobilului nu locuieste la adresa unde se solicita ajutorul de incalzire, este necesara o imputernicire notariala din partea proprietarului pentru un membru major al familiei care depune cererea.

    Cererea va fi insotita obligatoriu de actul de identitate al titularului (in xerocopie) si de documente doveditoare privind componenta familiei si veniturile realizate.

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3