Donaris 930 x 122

alimente

alimente.UE.013

NOILE LOTURI DE MIERE DE LA UE AU AJUNS ÎN PITEŞTI. VEZI CARE E PROGRAMUL DE DISTRIBUŢIE!

Piteştenii care nu au ridicat până acum mierea din fonduri europene destinată, alături de alte alimente, persoanelor cu venituri reduse sau cu probleme grave de sănătate au parte de o veste bună.

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

Primăria informează că produsul a ajuns în depozitele municipalităţii şi că va fi distribuit între orele 8:30 și 16 de luni până miercuri, de la 8:30 la 18 joia şi de la 8:30 la 13 în fiecare zi de vineri. Mierea poate fi ridicată, ca de obicei, de la punctul de distribuţie de la piaţa agroalimentară Smârdan.

O parte din mierea care a ajuns anul trecut în Argeş pentru persoanele defavorizate a fost retrasă după ce s-au depistat loturi neconforme, iar acum au fost livrate alte cantităţi, care respectă normele legale în vigoare. Fiecare beneficiar (peste 9.400 în Pitești) a avut dreptul la 41,5 kg de alimente.

Citiți și: Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90