O NOUĂ ZI LIBERĂ PENTRU ROMÂNI! | ePitesti
Donaris 930 x 122

1 iunie

O NOUĂ ZI LIBERĂ PENTRU ROMÂNI!

Guvernul și-a dat avizul favorabil pentru propunerea legislativă care prevede ca 1 iunie, Ziua Copilului, să fie declarată zi de sărbătoare legală, zi liberă pentru toți angajații.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! BANI ÎN PLUS PENTRU SALARII

Pentru ca de la 1 iunie 2017 Ziua Copilului să fie zi de sărbătoare legală, mai rămâne ca și plenul Camerei Deputaților să voteze pozitiv și ulterior Președintele țării să promulge legea.

Amintim că inițiativa legislativă este semnată de mai mulți parlamentari.

Citiți și: PROTEST LA PUȘCĂRIE

”În societatea actuală timpul a devenit o resursă critică, atât la birou, cât şi acasă. 24 de ore par să nu mai fie suficiente, iar găsirea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională este o provocare din ce în ce mai mare. Muncim peste program şi facem sacrificii pentru ca cei mici să aibă o viaţă mai bună. De multe ori, însă, lipseşte ce e mai preţios pentru ei: prezenţa fizică a părinţilor lor. Să le oferim celor mici timp de calitate şi amintiri pentru o viaţă!”, argumentează parlamentarii inițiatori în expunerea de motive.

”De Ziua Copilului în majoritatea grădiniţelor şi şcolilor primare din România se organizează evenimente pentru a-i celebra pe cei mici, iar copiii evoluează în aceste spectacole. (…) Lipsa părinţilor de la aceste evenimente are implicaţii psihologice negative în dezvoltarea copiilor. În afara dorinţei de a-i face mândri şi de a primi aprecierea părinţilor, copiii au nevoie de susţinere în cadrul evenimentelor în care performează, evenimente care au o încărcătură emoţională ridicată şi reprezintă o sursă de stres pentru ei.”, adaugă parlamentarii care vor ca 1 iunie să fie declarată zi de sărbătoare legală în care nu se muncește.

Comdata 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066