Donaris 930 x 122

bogdana simionescu

O SCRIITOARE DIN PITEȘTI ARE NEVOIE DE AJUTOR

O scriitoare din Pitești are nevoie de ajutor. Piteșteanca Bogdana Elena Simionescu, în vârstă de 33 de ani, de profesie economist, dar și scriitoare, are nevoie de ajutorul nostru.

Citiți și: CONCERT SPECIAL ÎN PITEȘTI

În urmă cu un an, Bogdana a primit un diagnostic crunt: necroză vasculară și osteoporoză postoperatorie.

”Operațiile din România, trei la număr, s-au arătat a fi un eșec pentru Bogdana, care se deplasează din ce în ce mai greu. În prezent, fără ajutorul cârjelor nu se poate deplasa. ”Atât de tânără și cu picioare de 75 de ani!”, aveau să afirme specialiștii de la o clinică din Istanbul (Turcia), care au văzut-o și au examinat-o luna trecută.

O altă operație nu i-a fost recomandată prea curând, dar fizioterapia ar salva-o. Planul de tratament este de lungă durată: minimum 6 luni de fizioterapie, câte 15 zile lunar, pe teritoriul statului turc”, scrie pe o pagină de socializare deschisă pentru a o sprijini pe Bogdana.

Tot pe pagina de socializare veți găsi și documente medicale și detalii despre suma de care are nevoie Bogdana Elena Simionescu pentru tratament.

Conturile în care puteți dona, deschise la Banca Transilvania București pe numele Simionescu Bogdana Elena, sunt următoarele:

-lei: RO61BTRLRONCRT0413663401

-euro: RO11BTRLEURCRT0413663401.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA