Kaia 930 x 120

FemeieMoartaJohn02

Omorata de geamul magazinului

Zgomotul produs de căderea unui geam din cadrul Complexului Comercial John, i-a făcut pe clienţii aflaţi în zonă la acea oră a după amiezii, să fugă care pe unde au apucat.

Asta în timp ce altora personalul medical al ambulanţelor solicitate, a trebuit să le acorde asistenţă de specialitate pentru faptul că le venise rău la vederea celei care se afla într-o baltă de sânge. Patroană a unei societăţi comerciale care avea un spaţiu închiriat în cadrul complexului, femeia în vârstă de aproximativ 50 de ani s-a urcat pe un scaun cu intenţia de a aranja un manechin aflat în vitrină. La un moment dat femeia s-a dezechilibrat iar în cădere a atins atât manechinul, cât şi geamul vitrinei care a căzut la rândul său. Din nefericire, unul dintre cioburile cele mai mari ale geamului spart, s-a înfipt între coastele femeii producându-i o puternică hemoragie.

Victima a fost transportată la Secţia Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean unde, cu toate eforturile cadrelor medicale, aceasta a decedat. Alte detalii despre accidentul mortal de muncă le puteţi afla cel mai devreme duminică, în urma buletinului de presă pe care „tromboniştii” de la IPJ îl transmit în funcţie de simpatii şi nu conform deontologiei profesionale…

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90