930×122 CAPRA 5

Ore intregi la coada pentru inscrierea la concursul de titularizare

Pitesti. 18 iunie 2009. ISJ Arges. Profesorii din judetul Arges care doresc sa sustina examenul de titularizare stau ore intregi la coada la ISJ Arges pentru a-si depune dosarul. Dupa ce le sunt verificate zecile de acte din dosar, acestia trebuie sa stea la o alta coada, la centrele de examen, unde vor sustine concursul de titularizare pe 15 iulie.

Ca in fiecare an, Ministerul Educatiei a dispus ca inscrierea la concursul de titularizare sa se desfasoare pe parcursul a doua saptamani, insa multi candidati au preferat sa isi depuna dosarele in ultimele zile, maine, la ISJ Arges fiind program prelungit tocmai pentru acest scop.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Scolar Arges, sunt organizate trei centre de concurs, aproximativ 300 de posturi titularizabile si peste 1200 netitularizabile.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90