NOR CURIER 930X122

pensionari

Pensionarii au dat in clocot in piata Milea

Pensionarii din Arges au protestat din nou in fata Prefecturii, tot din cauza reducerii veniturilor lor cu 15%. Din pacate, varstnicii au ajuns sa se certe si intre ei din cauza acestor masuri, suspectandu-se unii pe altii ca ar fi „oamenii lui Basescu”.

In semn de solidaritate cu angajatii din sectorul bugetar care au organizat luni, 31 mai, greva pentru a protesta impotriva reducerii salariilor lor cu 25%, reprezentanţii a 4 asociatii ale pensionarilor din Arges au organizat pe 31 mai, la randul lor, un protest la Prefectura. O delegatie a pensionarilor a fost primita de prefectul Gheorghe Davidescu, cel caruia i-au lasat un memoriu in atentia Guvernului, insa in piata Milea protestele au luat o turnura neasteptata.

In timp ce delegatia pensionarilor era la prefect, varstnicii veniti la miting – aproximativ 200 de persoane – s-au repezit spre cladirea Prefecturii si au inceput sa scandeze „Jos Basescu!”, „Jos Guvernul!”, „Hoţii!” şi să fluiere din toate puterile.

Printre cei prezenti la miting a fost si Tudorache Stanescu, un lider al pensionarilor care a putut fi vazut in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din anul 2009 pe postul de televiziune OTV facand lobby pentru candidatul PDL, Traian Basescu. Recunoscut fiind de catre manifestanti, Tudorache Stanescu s-a trezit ca este luat la rost ca l-a sustinut pe Basescu, fiind bruscat.

Alti pensionari au inceput sa se acuze intre ei ca „sunt oamenii lui Basescu” si ca au fost trimisi in piata sa dezbine manifestantii. In cele din urma, mitingul s-a terminat fara incidente, desi fara vreo finalitate pentru protestatari, caci pensiile tot le vor fi reduse.

{loadposition inside}

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90